Over Water 2 – 3 – 4

Formaat
Over Water 2: 10 x 57 x 8 (hxbxd)
Over Water 3:  9.5 x 48 x 9 (hxbxd)
Over Water 4: 8 x 39 x 11.5 (hxbxd)

Materiaal
Belgisch hardsteen 

Inspiratie 
Een serie werken met het thema ‘Over Water’. Dit n.a.v. een groepsexpositie van de Zeeuwse kunstkring in Terneuzen.
Als ik naar mijn atelier ga moet ik altijd over het Schelde-Rijn kanaal. Een druk bevaren scheepsroute tussen Rotterdam en Antwerpen. Mijn atelier (Halsteren/Bergen op Zoom, Brabant) ligt net achter de dijk, terwijl ik aan de andere kant in Tholen (Zeeland) woon. Schepen zie ik dus elke dag en zij verbeelden voor mij Vrijheid.
Een serie van vier werken ( sculptuur Over Water 1, zie verkocht) Eerder maakte ik Reis naar de vrijheid in serpentijn.

Jaar: 2017
Fotografie: Fred Brekelmans – Den Haag

Over Water 3

Over Water 2

Voorgrond Over Water 4 en achter Over Water 2